One-year International Diploma in Speech and Drama

1-årig international diplom uddannelse på engelsk

One-Year International Diploma in Speech and Drama (IDSD)

KFTS – Københavns Film & Teaterskole, tilbyder et 33-ugers, omfattende Tale- og Dramakursus, der er udfordrende og kompromisløst. Skoleårets intensive stil er designet til at frigøre dit udtryk, frigøre din stemme og introducere dig til de skuespilteknikker, der er bedst egnede til film og teater. Kurset er en trin-for-trin proces, der starter i september og slutter i starten af juni. Det er designet til at udvide dit sortiment af værktøjer, alsidighed og kulminerer i en sidste fase af produktion og visning af dit filmarbejde.

Unikt for KFTS er vores coachingprogram, som er en integreret del af skuespilleruddannelsen. Coachingen er designet til at give dig det bedst mulige resultat af din uddannelse, samtidig med at du udvikler kraftfuld personlig kommunikation og en større selvbevidsthed.

Vores mål er at transformere og forbedre dit talent, ved at udvikle din stemme, forbindelse til din krop, en stærkere fantasi og et mere åbent personligt udtryk. Fra dag ét bliver du undervist af og samarbejder med anerkendte undervisere, skuespillere og film/teaterinstruktører fra den danske og internationale scenekunstindustri.

Skolens 6 kerneprincipper:

ERFARING: Afprøvede skuespilteknikker til film, teater og bevægelse.

INNOVATION: Nye tilgange til drama, der er på forkant med teaterudforskning.

PROFESSIONALISME: Kun de bedste lærere med reel erfaring i scenekunstbranchen.

SAMARBEJDE: Et netværk af branchefolk, der fremmer de studerendes adgang til den professionelle industri.

LIVSCOACHING: Brugbare metoder, der tillader en elev at give slip på deres begrænsninger for at skabe stærkere kunstneriske og læringspotentialer.

ARTS MANAGEMENT: Vigtige PR- og tidsstyringsevner, der er nødvendige for at forstå, hvad der skal til for at få succes i film- og teaterindustrien.

Skoleåret betragtes som et grund-år, og er designet til at give eleven en solid platform for videre uddannelse, ved at give eleven en større tilstand og forståelse af intellektuelle, fysiske og følelsesmæssige færdigheder indenfor skuespilfaget.

Dette opnåes bl.a. ved disse fire grundlæggende former:

  1. Færdighed og teknik: Undervisning for Stanislavsky-systemet, Metodeskuespil, Meisner-teknik, Devising og Filmproduktion genererer i den studerende en grundlæggende viden om film og sceneskuespil.
  2. Krop og bevægelse: Gennem dans, yoga, fysisk teater, improvisation og scenekamp opbygger eleven en større forbindelse mellem sind og krop.
  3. Coaching og personlig holdning: Gennem Contemporary Coaching, NLP, Socratic Dialogue og BodyWeather-processen udvikler den studerende ansvar og en stærk læringsevne.
  4. Stemme- og vokalproduktion: Gennem de fem processer: Åndedræt; Indvielse; Fonation; Oro-nasal proces; og Artikulation, skolen underviser i vokaliseringsteknikker, der skaber en sund og kraftfuld stemme.
Period 1 Sep-Oct 6 weeks ODC + CC + Physical Theatre, Improvisation, Devising, Vocal Training
Period 2 Nov-Dec 7 weeks ODC + CC + Introduction: Stanislavsky, Scene/Mono & Stage Fighting
Period 3 Jan-Feb 6 weeks ODC + CC + Introductions: Method, Meisner & Shakespeare
Period 4 Mar-Apr 7 weeks* ODC + CC + Film Technique 1, Film production
Period 5 May-Jun 7 weeks* CC + EOYP & EOYF

ODC = Ongoing Daily Classes, CC = Contemporary Coaching,
EOYP = End-of-Year Production, EOYF = End-of-Year Film
* Ugerne i periode 4 og 5 veksler efter påskens position.

PRISER OG DET PRAKTISKE

Det praktisk
Skoleåret løber fra september til primo juni, med undervisning i dagtimerne på hverdage.
Der undervises primært på dansk, men der vil også være engelsktalende undervisere.

Faciliteter
Vores faciliteter inkluderer flere studier, redigeringssuite, en café og ‘Black Stage’ som er vores eget fuldt funktionelt teater, mm.
Vi er beliggende i hjertet af det pulserende Nørrebro, få hundrede meter fra Metrostation.
Skolen har en stærk tilknytning til den danske og internationale film- og teaterbranche og bruger i visse tilfælde også faciliteter uden for huset.

Varighed og omkostninger
En undervisningsdag foregår typisk fra kl. 10.00-15.00 med et gennemsnit på 20 timers undervisning om ugen.
Der forekommer dog situationer hvor der er undervisning og forestillinger uden for dette tidsrum.

Pris for et skoleår: DKK 54.900,- som kan betales enten samlet eller i rater.

Vigtig information for ikke EU-borgere: Den danske stat har skærpet reglerne for ikke-EU-borgere, således at vi som en privat uddannelsesinstitution ikke kan hjælpe med at opnå tilladelse til at opholde sig i Danmark under uddannelse.

Hvordan ansøger man?
For at komme i betragtning til en plads på en af skolens uddannelser,  skal man enten deltage i en af vores fysiske auditions, eller man kan lave en såkaldt “recorded audition” hvor man modtager instruktioner om at producere materiale som skolen kan vurdere en udefra.
Vi anbefaler vores fysiske audition, da det også giver eleven et indtryk af skolen, men skolen personale er godt trænet i at vurdere optagede auditions.

Klik på boksen “Ansøg nu” for at tilmelde dig og se datoer og muligheder.