Dit privatliv hos KFTS – Privatlivserklæring

Denne privatlivserklæring beskriver hvilke personoplysninger vi opbevarer om dig og hvordan vi behandler sådanne personoplysninger. Både internt og eksternt med samarbejdspartnere.
Vi behandler dine personoplysninger med integritet og omhu og sikrer, at vi efterlever gældende love og forordninger. 

1. Dataansvarlig
Dette er den Privatlivserklæring, der gælder for KFTS (CVR nr. 34786720). KFTS er dataansvarlig for behandlingen af dine personoplysninger som du måtte oplyse os i forbindelse med kontakt på enhver platform (såsom telefon, sms, mail, web, brevform, oplysninger opgivet i kontakter eller oplyst i tilmeldingformularer)

2. Hvordan KFTS behandler dine personoplysninger
Dette afsnit indeholder oplysninger om de forskellige formål, til hvilke KFTS behandler dine personoplysninger, hvilke personoplysninger, der behandles, det juridiske grundlag for KFTS behandling af personoplysninger, og hvor længe personoplysningerne opbevares.

2.2 Håndtering af din kontakt med os
Når du kontakter os eller foretager en tilmelding, behandler vi de oplysninger du har indtastet eller på anden måde afgivet, f.eks. dit navn, din adresse og e-mailadresse. Oplysningerne inkluderes automatisk i vores adressedatabase. Det samme gælder for billede og videomateriale du måtte have sendt os. Vi bruger dine oplysninger til at kommunikere med dig på og til at vurdere din egnethed som elev på skolen.

2.3 Afsendelse af nyhedsbrev
Hvis du registrerer dig som modtager af vores nyhedsbrev via vores website, bruger vi den e-mailadresse, du har opgivet, til at sende dig disse nyhedsbreve. Du optages så automatisk i vores nyhedsbrevsdatabase. 

Afmelding
Hvis du ikke længere ønsker at modtage vores nyhedsbrev, kan du til enhver tid afmelde via linket i nyhedsbrevet. 

2.4 Opbevaring af dine oplysninger
Dine oplysninger opbevares af KFTS i 5 år efter sidste kontakt. Herefter slettes alt

2.5 Oplysninger, der er indhentet i forbindelse med dit besøg og din brug af KFTSs website
Når du besøger vores website, registreres nogle af dine oplysninger automatisk på vores server, f.eks. hvilke websider, du besøger, din IP-adresse (et unikt nummer, der automatisk tildeles din computer af din Internetudbyder, når du går på Internettet), dit computersystems navn og navnet på din Internetbrowser. Vi sporer også din anvendelse af nyhedsbrevet, f.eks. hvilke sider, du ser på, og hvilke dele, du læser, så vi kan tilpasse nyhedsbrevets indhold bedre til dine interesser.

Oplysningerne om din klik- og søgeadfærd, anmodninger og tilmelding gør det muligt for os at skabe segmenter og klassificere dig i et af disse segmenter. Segmenter er grupper af websitebesøgende eller kunder på samlet niveau, der har en række fælles karakteristika, f.eks. aldersgruppe, køn eller region. KFTS anvender disse segmenter til at tilpasse sit website og f.eks. til at gøre dets layout mere bekvemt for dig, ændre rækkefølgen for søgeresultater, visse tilbuds synlighed og designet på specifikke sider. Segmenterne anvendes også til at vise annoncer, som efter vores opfattelse er relevante for dig, på vores website, på tredjeparts websites og for kampagner på vores website eller i vores app. 

Vi opbevarer vigtige personoplysninger i forbindelse med websitets funktion, f.eks. dine favoritter, login-status, feedback osv., i maksimalt 5 år fra sidste gang, du besøgte vores website eller brugte din konto. Vi opbevarer data om din klik- og søgeadfærd og andre oplysninger, der er registreret i forbindelse med dit besøg på websitet, i 38 måneder.

Se også afsnit 4 vedrørende vores brug af ”Cookies”.

2.6 Markedsføring
KFTS kan behandle dine personoplysninger med henblik på markedsføring, f.eks. for at sende nyhedsbreve i henhold til afsnit 2.3 i denne Privatlivserklæring. 

KFTS kan kombinere oplysninger om dine tilmeldinger, din søgeadfærd, dine indstillinger på vores website eller i vores app, dine favoritter og vores kommunikation med dig. Alle disse oplysninger sætter KFTS i stand til at gennemføre forskellige former for markedsføring, herunder via e-mail (nyhedsbrev), udbedt og uopfordret post og bannere og annoncer på websites samt til at gøre de afsendte eller viste oplysninger så relevante og interessante som muligt for dig. Vi måler effektiviteten af alle vores kampagner. 

Hvis KFTS agter at sende dig nyheder og/eller tilbud fra tredjeparter eller at overføre dine personoplysninger til tredjeparter, f.eks. KFTSs samarbejdspartnere og/eller underleverandører, til markedsføringsformål, vil KFTS på forhånd indhente dit samtykke hertil og informere dig om, hvad dine personoplysninger vil blive brugt til. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod denne form for videregivelse.

Du kan også anmode om at blive undtaget fra markedsføringsanmodninger generelt ved at registrere dig i CPR-registeret (den såkaldte ”Robinsonliste”). 

KFTS kan anvende ikke-personlige oplysninger som f.eks. demografiske oplysninger til at analysere og udvikle vores markedsføringsstrategi og forbedre KFTS serviceydelser yderligere. 

2.7 Vedligeholdelse og optimering af websitet
Dine personoplysninger kan anvendes til at analysere anvendelsen af og vedligeholde vores website og dertil hørende teknologier, til at løse eventuelle fejl, til at forbedre tilgængeligheden og beskytte mod bedrageri (f.eks. hvor der gøres flere forsøg på at foretage en btilmelding, eller når der foretages en henvendelse, der strider imod vores generelle vilkår og betingelser).

3. Sociale medier
Du kan vælge at dele oplysninger fra vores website via sociale medier som Facebook, Twitter, Pinterest, Instagram, Google og YouTube. Det betyder, at de delte oplysninger, med dit navn og dine interesser, kan blive synlige for dem, der besøger dine personlige sider. KFTS anbefaler, at du omhyggeligt læser privatlivserklæringerne for de relevante sociale medier, da disse erklæringer gælder for disse parters behandling af dine personoplysninger. 

KFTS er ikke Dataansvarlig eller på anden måde ansvarlig for behandlingen af oplysninger og personoplysninger, som du vælger at dele på andre websites og sociale medier, der ikke har relation til KFTS.

4. Cookies
De personoplysninger, der henvises til i denne Privatlivserklæring, kan indhentes ved hjælp af ”cookies”. Cookies er små tekstfiler, som dit udstyr eller din browser gemmer, når du besøger vores website. KFTS anvender også teknikker, der svarer til cookies, f.eks. tracking pixels, Java scripts, tabs og web beacons. Hvis du besøger vores website igen, genkendes dit udstyr og din browser. Dette er nødvendigt, bl.a. for at huske dine favoritter, gemme dine kontooplysninger, så du ikke behøver at indtaste disse oplysninger igen, men også for at kunne måle og analysere din brug af vores website. Vi og tredjeparter anvender desuden cookies for at vise dine skræddersyede annoncer. 

Vi anvender cookies:

  • til statistik, dvs. måling af trafikken på KFTS, herunder antal besøg på KFTS, hvilke domæner, de besøgende kommer fra, hvilke sider, de ser på hos KFTS, og hvilket generelt geografisk område, brugeren befinder sig i.
  • til at forbedre funktionaliteten: forbedre funktionaliteten og optimere din oplevelse af KFTS og hjælpe dig med at huske dit brugernavn og din adgangskode, så du ikke behøver at logge ind igen, når du kommer tilbage til KFTSr.
  • til at integrere med sociale medier, dvs.: gøre det muligt for dig at integrere med sociale medier som f.eks. Facebook.
  • til kvalitetssikring: til at sikre kvaliteten af anmeldelser og forhindre bedrageri og uregelmæssigheder i forbindelse med skrivning af anmeldelser og anvendelse af KFTS
  • til målrettet markedsføring, f.eks. visning af specifik markedsføring hos KFTS, som vi tror, du vil finde interessant.

KFTS kan give tredjeparts leverandører adgang til at se indholdet af de cookies, der sættes af KFTS. Disse oplysninger anvendes udelukkende på vegne af KFTS og må ikke anvendes til den pågældende tredjeparts egne formål.

KFTSs website kan også indeholde cookies fra tredjeparter som Google Analytics og Facebook. 

Data, der indhentes via Google Analytics, vil som hovedregel blive opbevaret i en periode på 38 måneder i henhold til Google Analytics’ automatiske sletningsproces.

De fleste browsere giver dig mulighed for at slette cookies fra din harddisk, blokere alle cookies eller modtage en advarsel, før en cookie gemmes. Du skal være klar over, at i sådanne tilfælde kan du ikke anvende serviceydelser og funktioner, idet de kræver cookies for at huske de valg, du foretager. Vi håber, at du vil tillade de cookies, vi sætter, idet de vil hjælpe os til at forbedre KFTS. 

Du har altid mulighed for at slette cookies, der er gemt på din computer.

Ved at anvende KFTSs website giver du samtykke til vores brug af cookies som beskrevet. Hvis du ikke længere ønsker at give dit samtykke til brugen af cookies, skal du fravælge cookies ved at ændre indstillingerne i din browser. 

Når du har accepteret anbringelsen af cookies, der bl.a. anvendes til markedsføringsformål, f.eks. til at vise specialtilpassede annoncer, kan du trække dit samtykke tilbage via din browser (få flere oplysninger i vores Cookiepolitik og afsnit 4 herunder om cookies). Når cookies er anbragt, kan du slette dem. Husk, at nogle af websitets funktioner så ikke længere virker korrekt. 

Du kan læse mere om KFTSs brug af cookies, herunder hvilke cookies, der anbringes, formålet med disse cookies og opbevaringsperioden, i vores Cookiepolitik på vores hjemmeside.

5. Opbevaringsperiode
Vi opbevarer dine data så længe, som det er nødvendigt til ovennævnte formål, eller for at efterleve lovbestemt opbevaring og andre forpligtelser. Denne Privatlivserklæring opstiller de forskellige opbevaringsperioder, der anvendes af KFTS. Efter afslutningen af en opbevaringsperiode til et specifikt formål sletter eller anonymiserer vi dine personoplysninger vedrørende det pågældende formål. 

Bemærk, at sletning af dine personoplysninger, der er indhentet til et specifikt formål, ikke nødvendigvis betyder, at vi sletter alle de personoplysninger, vi har indhentet om dig. Vi kan stadig have en legitim interesse i og lovlig grund til at behandle en del af dine personoplysninger, herunder men ikke udelukkende opbevaring af hensyn til bogføringskrav eller lignende forpligtelser. Vi fortsætter også med at behandle dine personoplysninger, hvis du har givet dit samtykke til en sådan behandling. 

6. Tredjeparter
Kan både være fysiske samarbejdspartnere (undervisere, andre skoler, teater, castere og produktionsfirmaer o.l) men også webbaserede services.
Vi deler kun dine personoplysninger med tredjeparter, når det er nødvendigt:

  • i forbindelse med en sådan tredjeparts levering af en serviceydelse, som vi har brug for for at kunne udføre din anmodning eller tilmelding, et eksempel på en tredjepartsbehandler kunne være Composit Marketing (nyhedsbreve), Enalyzer (online undersøgelser)). For at behandle din tilmelding vil vi overføre personoplysninger til den relevante samarbejdspartner. Samarbejdspartnerne skal også efterleve gældende privatlivslove ved behandling af dine personoplysninger til deres respektive formål. Samarbejdspartnerne er kontraktligt forpligtet over for KFTS til at opbevare og anvende dine personoplysninger fortroligt og med behørig omhu.
  • for at involvere tredjeparter som Google, analysere oplysninger om din brug af KFTSs website og for at personliggøre website og kommunikation (se også afsnit 4 i denne Privatlivserklæring vedrørende cookies).

De fleste af disse tredjeparter er databehandlere og bruger kun dine personoplysninger til gavn for KFTS. Disse parter befinder sig hovedsagelig i Danmark eller i EU. En række it-udbydere er baseret uden for EU eller har adgang til personoplysninger fra områder uden for EU. Disse omfatter: Jira (USA). KFTS leverer kun personoplysninger til parter, der garanterer, at de har truffet de nødvendige foranstaltninger til at beskytte oplysningerne tilstrækkeligt. En databehandlingsaftale, der indgås med databehandlere, regulerer dine personoplysningers fortrolighed og sikkerhed fra sådanne tredjeparters side, bl.a. for så vidt som parter fra eller med adgang fra områder uden for EU er involveret, og det pågældende land ikke yder et tilstrækkeligt beskyttelsesniveau, sker overførsel af personoplysninger fra KFTSs side med forbehold for indgåelse af en aftale i henhold til modelklausuler opstillet af EU Kommissionen, eller KFTS skal på anden måde sikre, at der anvendes hensigtsmæssige foranstaltninger. 

Der kan også være situationer, hvor KFTS overfører personoplysninger til en tredjepart eller på anden måde tillader en tredjepart at få adgang til sådanne personoplysninger, men hvor en sådan tredjepart ikke anses for databehandler for KFTS. Ved brug af sådanne serviceudbydere vil KFTS gøre alt, hvad der med rimelighed kan gøres, for at sikre, at sådanne serviceudbydere behandler alle personoplysninger, som de måtte få adgang til, fortroligt og sikkert. 

KFTS kan overføre personoplysninger eller give adgang til personoplysninger, hvis KFTS anmodes herom af en kompetent offentlig myndighed, en retskendelse eller tilsvarende juridisk forpligtelse. I så fald er KFTS ikke dataansvarlig eller ansvarlig for den offentlige myndigheds behandling af de personlige oplysninger, og KFTS påtager sig ingen hæftelse i forbindelse med KFTS efterlevelse af en anmodning fra en kompetent offentlig myndighed.

7. Sikkerhed
Det er meget vigtigt for KFTS at opbevare dine personoplysninger sikkert. KFTS har derfor truffet hensigtsmæssige tekniske og organisatoriske foranstaltninger for at beskytte dine personoplysninger mod uautoriseret eller anden uønsket adgang. Dette fremgår af den hængelås, der vises nederst (eller øverst) i din browser, når du foretager en tilmelding. KFTSs ansatte eller tredjeparter, som KFTS anvender, vil tilsvarende kun få adgang de de personoplysninger, der er nødvendige for udførelsen af deres forpligtelser.

Vi kører regelmæssigt automatiske sikkerhedsscanninger på vores website og app, og vi beskytter vores systemer mod malware, virus, cryptoware og hackingsoftware. 

8. Dine rettigheder med hensyn til dine personoplysninger (for ”registrerede”, dvs. kunder og brugere)
Registrerede har visse rettigheder i henhold til den Generelle Databeskyttelsesforordning (”GDPR”). 

For eksempel har du ret til at se og ændre eller lade en tredjepart ændre dine oplysninger, som de er registreret hos KFTS, hvis sådanne oplysninger er ukorrekte eller ufuldstændige. Du bør også ændre dine oplysninger, der er gemt på din konto, hvis de ændres i mellemtiden. Under visse omstændigheder har du også ret til at få dine personoplysninger slettet eller få begrænset KFTSs behandling af dem, og til at bede KFTS give dine personoplysninger enten til dig eller til en tredjepart. 

Kort fortalt omfatter dine rettigheder følgende:

  • Ret til adgang (ret til at blive informeret om, hvorvidt den registreredes Personoplysninger behandles, og i så fald ret til adgang til Personoplysningerne (et eksemplar af Personoplysningerne skal udleveres)
  • Ret til transport af Personoplysningerne (ret til at modtage Personoplysninger om sig selv, som den registrerede har givet selskabet. Disse oplysninger skal gives i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format)
  • Ret til korrektion (ret til rettelse af ukorrekte Personoplysninger fra den dataansvarliges side uden unødig forsinkelse)
  • Ret til sletning/ret til at blive ’glemt’, (med visse begrænsninger ret til at anmode om sletning af Personoplysninger uden unødig forsinkelse. I så fald skal vi slette Personoplysninger uden unødig forsinkelse)
  • Ret til at gøre indsigelse (ret til at gøre indsigelse mod behandling af dine personoplysninger, nemlig hvis behandlingen af dine personoplysninger omfatter profildannelse, eller hvis behandlingen er baseret på vurderingen af vores interesse i at behandle dine personoplysninger)
  • Ret til begrænsning af behandlingen (ret til at opnå en begrænsning af behandlingen af dine personoplysninger, hvis du bestrider personoplysningernes nøjagtighed, eller hvis en anmodning om sletning ikke kan imødekommes, f.eks. på grund af KFTSs behov for at bevare personoplysningerne med henblik på etablering, udøvelse af eller forsvar mod juridiske krav).

Bemærk, at de registreredes rettigheder kun opfyldes individuelt af KFTS i forbindelse med de tilfælde, hvor KFTS anses for dataansvarlig. I situationer, hvor KFTS anses for databehandler, skal de registreredes rettigheder opfyldes af den dataansvarlige.

9. Sådan kontaktes KFTS
For at udøve dine rettigheder med hensyn til dine personoplysninger bedes du kontakte KFTS Privacy Officer pr. e-mail til teaterskolen@teaterskolen.com

Bemærk, at for at sikre, at vi ikke sender dine personoplysninger til uautoriserede personer eller andre, vil du måske blive bedt om at bekræfte din identitet, f.eks. ved en kopi af dit pas, validering via NemID eller en tilsvarende, sikker bekræftelsesmetode. 

Du kan også kontakte os uforpligtende om andre spørgsmål om vores brug af dine personoplysninger, denne Privatlivserklæring eller andre anliggender vedrørende vores serviceydelser eller website. Dit spørgsmål eller din kommentar vil blive behandlet kompetent, fortroligt og så hurtigt som muligt. 

Hvis du ønsker at klage over KFTSs behandling af dine personoplysninger, kan du også altid kontakte Datatilsynet. 

Kontaktoplysningerne for Datatilsynet er: 

Datatilsynet
Borgergade 28, 5
DK-1300 København K
T: 3319 3200
F: 3319 3218
E-mail: dt@datatilsynet.dk

KFTS kan fra tid til anden opdatere denne Privatlivserklæring. Den nyeste udgave af Privatlivserklæringen er altid tilgængelig på KFTSs website. Hvis vi har din e-mailadresse, kan vi eventuelt informere dig pr. e-mail i tilfælde af væsentlige ændringer. 

København, den 21. okt 2019