VORES KERNEVÆRDIER PÅ KFTS

Uddannelsesgrundlag

1. ERFARING, INNOVATION & UNDERSØGELSE

KFTS har siden 1995 løbende udviklet sin pædagogiske tilgang, og det er netop denne veludviklet og nuanceret erfaring og læring, som klinger formidlende i undervisningslokalet.

KFTS ønsker at innovere og udvikle nye idéer, som passer til den evigt pulserende film- og teaterindustri, og som samtidig indfrier de krav en skuespiller møder nu om dage.

KFTS har en undersøgende tilgang til film og teater og ser analytisk på opsætninger, instruktører, nye og gamle manuskripter etc. for at finde frem til ny og spændende viden.

2. PROFESSIONALISME, SAMARBEJDE & MANGFOLDIGHED

KFTS ansætter kun de bedste og mest kompetente undervisere i Danmark, som alle er aktive i den danske film- og teaterindustri.

KFTS promoverer og sigter aktivt mod samarbejde med større danske organisationer inden for kunst og kultur, såsom DR, Danmarks Film Akademi, CPH STAGE, Robert Prisen, Statens Museum for Kunst etc.

KFTS er dedikeret til udviklingen af mangfoldighed på vores skole. For at sikre effektiviteten af vores mange initiativer, evaluerer vi løbende vores fremskridt via feedback fra elever, undervisere, medarbejdere og samarbejdspartnere. For at læse vores mangfoldighedserklæring, se vores Om Skolen sektion.

3. LIFE COACHING, ARTS MANAGEMENT & KULTURELT IVÆRKSÆTTERI

KFTS er unik da vi tilbyder et Life Coaching program, som komplementerer skuespilleruddannelsen. Life Coaching er skabt for at facilitere elevernes undersøgelsessans samt udfordre deres vaner og forudsætninger på en sikker måde.

Inden for vores Life Coaching program, byder KFTS på et omfattende Arts Management modul, som indebærer fundraising, projektledelse og networking.

Kulturelt iværksætteri på KFTS fokuserer på hvordan kunstneren engagerer sig med den kreative proces, fra start til slut i en produktion. Eleverne undervises i hvordan de navigerer i potentielle sociale og financielle problemer ifm. eget projekt, kreativ problemløsning og hvordan de kan forblive engageret og inspireret i professionelle interaktioner.