Om optagelse

Ansøgningsprocessen hos KFTS Københavns Film- & Teaterskole

OPTAGELSE

Hvordan ansøger man?
For at komme i betragtning til en plads på en af skolens uddannelser,  skal man enten deltage i en af vores fysiske auditions, eller man kan lave en såkaldt “recorded audition” hvor man modtager instruktioner om at producere materiale som skolen kan vurdere en udefra.
Vi anbefaler vores fysiske audition, da det også giver eleven et indtryk af skolen, men skolen personale er godt trænet i at vurdere optagede auditions.

Fysisk optagelsesprøve:
Optagelsesprøven på Københavns Film- & Teaterskole foregår som en workshop og varer i ca. 3-4 timer. Vi tilbyder dig en kompromisløs og intens optagelsesprøve i trygge omgivelser med engagerede undervisere, som er aktive i branchen samt elever, der er parate til at dele deres erfaringer med dig.

Under prøven vil du instrueres igennem forskellige individuelle og fælles øvelser. Der vil være fysiske elementer og du vil yderligere komme til at arbejde med en fast tekst udvalgt af os. Du skal derfor ikke forberede noget selv, da du får alt udleveret hos os samme dag. Du skal blot møde op i noget tøj, som du kan bevæge dig i og medbringe en vandflaske. Du vil efter max. 10 dage modtage svar per mail, om hvorvidt du er blevet optaget på KFTS eller ej. Der vil ikke være mulighed for individuelle begrundelser.

Vi lægger vægt på dit potentiale for læring og dit potentiale for at udnytte uddannelsen bedst muligt. Vi vurderer om du har potentiale til at kunne tilegne dig viden og evner gennem uddannelsen, og derved skabe en karriere som skuespiller.

RECORDED AUDITION

Hvis du ikke har tid eller mulighed for at deltage i en af vores fysiske auditions, vælg da “Recorded Audition” nedenfor, og vi vil sende dig yderligere information samt instrukser. En recorded audition foregår ved at du filmer dig selv med det udstyr du har tilgængeligt. Fx mobiltelefon.

DET PRAKTISKE

For at deltage i optagelsesprøven skal du udfylde vores ansøgningsformular her på siden og derefter vil du modtage yderligere information per mail. Husk også at vedhæfte et vellignende billede af dig selv.

Vi anbefaler, at man betaler prøvegebyret for optagelsesprøven med det samme. Gebyret er på 300 kr. og kan betales på en af disse måder:

Mobilepay til: 25035 “KFTS”.

Bank overførsel: REG: 8411      KONTO NR:4156468.

Dato for næste optagelsesprøve kan ses i tilmeldingsformen herunder.
Optagelsesprøven afholdes på Københavns Film- og Teaterskole, Hørsholmsgade 20, 2200 København N.

Optagelsesprøven er fælles for alle skolens linjer.

Tilmeldingsform

*disse felter skal udfyldes

    Dato for optagelsesprøve*:

    Vedhæft vellignende foto:

    Accepteret fil typer: gif,jpg,jpeg,png.
    Max fil størrelse: 2mb.

    PRIVATLIVSPOLITIK*