UDDANNELSE/FORLØB

Uddannelsen har til formål at uddanne skuespillere med et stærkt praktisk og kunstnerisk fundament indenfor det brede spektrum af teater. Det er en kreativ uddannelse, der udfolder dit talent, dine evner og din karrierebevidsthed gennem alle tre år. Med udgangspunkt i den individuelle elev, kombinerer vi i progression performance med coaching for at opnå større kunstnerisk og personlig udvikling med formålet om et større scenisk nærvær og dybde.
Efter endt uddannelse vil du have kompetencer til at starte i skuespillerfaget indenfor både klassisk- og moderne teater samt film- og TV produktioner, og du vil blive indstillet på et miljø, der er i konstant forandring i både indland og udland.
Vores projekt-baserede undervisningsforløb afspejler det skuespilfaglige arbejdsmiljø både på national og international platform med et yderligere fokus på at give eleverne kundskaber indenfor networking i film- og teaterindustrier i forskellige miljøer.
Alle vores undervisere er professionelt udøvede og arbejder både i Danmark og i udlandet, hvilket er med at til gøre Københavns Film- & Teaterskole til en af det bedste uafhængige teaterskoler.

Hos Københavns Film- & Teaterskolen bliver du udannet skuespiller med et program på niveau med en afsluttende grad, som er skabt med udgangspunkt i de højeste uddannelsesnormer. Med en kombination af teater- og filmarbejde samt et personligt coaching program, vil der fra start af blive lagt vægt på den individuelle skuespiller og autenticiteten, og du vil allerede fra første år have mulighed for at skabe et netværk med anerkendte lærere, skuespillere samt film- og teaterinstruktører.