SKUESPILLERGRUNDSKOLEN

SGS

Skuespillergrundskolen har fokus på de 3 vigtigste film og teaterredskaber: Drama, stemme, krop/bevægelse.

Vi tilbyder en kreativ dannelsesrejse med dig i fokus. Det er en mulighed for dig, der har lyst til at afprøve skuespillerfaget og ikke nødvendigvis har den store erfaring. Her vil du få et realistisk bud på, om det er en vej for dig. Lær at arbejde med dig selv, din krop, undersøge, stille spørgsmål, stå frem og dyrke dit kreative væsen. Det skal ses som et crash kursus i arbejdet som skuespiller. Hvad kræver det og har du DET?

Målet er at blive medskabende i de ting vi afprøver i løbet af kurset. Det er i høj grad en individuel prøvelse med plads og rum til at kunne udforske dit eget fri – og arbejdsrum med andre nysgerrige og eventyrlystne medstuderende, som også tør at give slip og gå ud over egen comfort zone. Der skabes et trygt rum, hvor alle kan åbne op og byde ind med deres personlige historie. Det er ikke et minutdemokrati, men det handler om dig og den tid du har brug for. Derfor er det i høj grad vigtigt, at du har mod på selv at byde ind og er nysgerrig på både det praktiske og tekniske arbejde. Det at arbejde som skuespiller kan til tider være ensomt, hårdt, udmattende, frygteligt egocentreret, fyldt med nederlag og hvorfor gør vi det så? Fordi det også er fyldt med passion, en boblende glæde, tillid, udfordringer, en indre nødvendighed og ikke mindst SEJR. Vær opmærksom på, at der vil være lektier og tekstlæring, der skal forberedes i nogle uger.  Kurset afsluttes med en offentlig visning på skolens scene, hvor der er mulighed for at invitere venner og familie.

I Drama arbejder vi med basale Stanislavkij teknikker, tekstanalyse, prøver på gulv, præsentationsteknik, dialog – og monologarbejde. Der vil også være uger med fokus på det mere fysiske og performative udtryk.

I Bevægelse handler det om at forbinde krop og hovedet. Dans for skuespillere, så du bliver bevidst om alle dine virkemidler.

I Stemme er der fokus på tale, sang, diktion og general stemmetræning med Nadine George teknikken som det grundlæggende fundament.

Undervisere

Undervisningen varetages af stærke kræfter fra KFTS og udefrakommende gæstelærere.

Den faste stab består af:

Malene Beltoft Olsen: skoleleder og primær underviser i drama.
Isabel Escudero Zorde / Bo Madvig: Krop & Bevægelse.
Ann-Sofie Lervik Michelsen: Stemmetræning.

Vi tilbyder også en introduktion til personlig coaching, som er en unik del af KFTS.

Undervejs får du også en kort introduktion til filmarbejdet, ledet af en instruktør fra den danske filmbranche.

Derudover tilbyder vi løbende åbne prøver og forestillinger på KFTS.

Det praktiske

Undervisning 3 dage om ugen. Tirsdage, torsdage og fredage kl. 9.30 – 14.30 (15.00)
Kurset starter primo september og slutter medio februar.

Al undervisning foregår hos KFTS og Mie Moltke´s Soulhouse. Begge beliggende på Hørsholmsgade 20, 2200 København N.

Antal deltagere: 8-12

Krav

Du skal igennem en optagelsesprøve. 

Vi har ingen krav om erfaring eller uddannelse, men du skal være psykisk og fysisk rask og parat til at arbejde og kunne modtage feedback på en konstruktiv måde. Alle former for medicin og lidelser skal meddeles til skolen i forbindelse med optagelsesprøven.

Forbehold for ændringer i sammensætningen af kurset.

Økonomi

Hele forløbet koster 33.800,- Af disse betales 3.500,- ved tilmelding. Resten betales 5. august. Der tilbydes også at betale i rater. Disse vælges på kontrakten. Ratebetaling koster dog en smule mere. Der gøres opmærksom på, at uddannelsen ikke er SU berrettiget.

For yderligere info eller spørgsmål: sgs@teaterskolen.com

Tilmelding til optagelsesprøve

For at deltage i optagelsesprøven skal du udfylde vores ansøgningsskema her på siden og derefter vil du modtage yderligere information pr. mail.
Vi anbefaler, at man betaler gebyret for optagelsesprøven med det samme. Gebyret er 300 kr, REG: 8411 KONTO NR:4156468.

    Dato for optagelsesprøve*:

    Vedhæft vellignende foto:

    Accepteret fil typer: gif,jpg,jpeg,png.
    Max fil størrelse: 2mb.

    PRIVATLIVSPOLITIK*