OPTAGELSE2018-09-05T12:26:00+00:00

OPTAGELSE

Vi tilbyder dig en kompromisløs og intens uddannelse i trygge omgivelser, med engagerede undervisere, der har daglig kontakt til branchen og elever, der er parate til at dele deres oplevelser med dig.
Optagelsesprøven på Københavns Film- & Teaterskole foregår som en workshop, der varer i 4-5 timer. Igennem prøven vil du komme igennem forskellige individuelle, men også fælles øvelser. Der vil være fysiske elementer og øvelser, og du vil ligeledes komme til at arbejde med en fast tekst. Du skal ikke forberede noget til selve dagen, da du får alt udleveret samme dag. Du skal blot dukke op i noget tøj, som du kan bevæge dig frit i. Du vil efter maks 10 dage modtage svar pr mail, om du er optaget eller ej. Der vil ikke være mulighed for individuelle begrundelser.

Vi lægger vægt på dit potentiale i læring og dit potentiale i at udnytte uddannelsen. Vi vurderer, om du har potentiale til at kunne tilegne dig viden og evner gennem uddannelsen, så du kan skabe en karriere som skuespiller. Ud over skolens lærere og leder, vil der også være to elevrepræsentanter tilstede og i løbet af dagen vil der være mulighed for at høre om deres hverdag på skolen og stille dem spørgsmål.

For at deltage i optagelsesprøven skal du udfylde vores ansøgningsskema her på siden og derefter vil du modtage yderligere information pr. mail. Husk at vedhæfte et vellignende billede af dig selv.
Vi anbefaler, at man betaler gebyret for optagelsesprøven med det samme. Gebyret er 300 kr, REG: 8411 KONTO NR:4156468.

Den første optagelsesprøve er den 2. marts 2019 på Københavns Film- & Teaterskole på adressen Hørholmsgade 20, 2200 København.

Optagelsesprøven er fælles for alle skolens linier.

TILMELDINGSFORM

*disse felter skal udfyldes

Dato for optagelsesprøve*:

Vedhæft vellignende foto*:

Accepteret fil typer: doc,docx,pdf,txt,gif,jpg,jpeg,png.
Max fil størrelse: 2mb.