OM OS (KFTS)

Vi anser os selv som den største og ledende af de private teaterskoler i Danmark.
Vores uddannelse er på fuld højde med Statens Teaterskole og succesraten er høj blandt vores afgangselever.
KFTS ledes nu på 7 år af den karismatiske rektor, Stuart Lynch (UK/AUS) som i den grad har bragt professionalisme til KFTS.
Med sit kæmpe internationale netværk bringer han de vildeste lærere til skolen.

Fysisk holder KFTS hjemme i det højtpulserende Nørrebro (Kbh) hvor vi råder over ca 600m2 egne lokaler – bl.a. vores teatersal “Black Stage”
Offentlig transport er lige om hjørnet. Metrostationen “Nuuks Plads” (Jagtvej) få hundrede meter væk

Selvom KFTS er en dybt professionel skole, er der også plads til mindre erfarne elever på vores “Skuespiller Grundskolen”
Her kan man prøve sig selv af. Måske tage et sabbat år her og lære en masse personlige skills og blive mere afklaret med sin fremtid.

Internationale elever har deres egen linie som dog i et vist omfang følger 1. året.
De internationale elever er med til at give skolen et stærkt internationalt præg i det daglige.

KFTS har en stærk ånd. Og det sociale er vigtigt for os. Vi dyrker ikke rivalisering imellem elever men derimod samarbejde, trivsel, glæde og professionalisme.