AMBASSADØRER

Ambassadørene er skolens stemme ud i branchen. De er alle succesfulde rutinerede professionelle som kan guide en ung skuespiller med handling, undervisning or artistisk passion. De repræsenterer det bedste man bør komme med og være. Det er netop den attitude som skolen stræber efter.

Morten Elbæk

Coach, projektleder og underviser.

Morten Elbæk coacher og underviser på Københavns film og teaterskole i personlig management, fundraising, kommunikation, præsentationsteknik, og karriereplanlægning.

Han er med sin lange coaching og undervisningserfaring garant for at kursisterne forlader skolen med et klart billede af det arbejdsmarked de skal ud på.

Elbæk har blandt andet været med til at opstart af artlab dansk musikerforbunds efteruddannelses afdeling, Entre scenen i Århus  og Design og Import firmaet Sinaiabee.dk

Han coacher løbende en række private og firmaer, desuden underviser han på flere af de kunstneriske skoler med fokus på hvordan man som nyuddannet kommer godt i gang efter endt uddannelse. Han sidder i bestyrelsen på DanceForce 40+ og Kassandra produktions og har i mange år været bestyrelses formand for danseteateret MuteComp.

Han har stor erfaring med at udvikle og afvikle kunstneriske produktioner alt fra små events til større koncerter og kultur begivenheder. Desuden har han i de sidste år hjulpet en række iværksættere med at blive skarpe på at formidle og drive deres virksomhed.

Anja Owe

Skuespiller, instruktør og underviser.

Anja Owe underviser på Københavns Film og Teaterskole i skuespilteknik, stemme, tekstarbejde, krop og bevægelse.
På hendes workshops får eleverne mulighed for at fordybe sig i en rolle gennem det fysiske og vokale arbejde med monologer og dialoger. Desuden underviser hun i antikt græsk teater og guider eleverne til at bygge en forestilling op omkring det græske kor.

Anja er uddannet skuespiller fra Statens Teaterskole 1988 og har studeret musik ved Københavns universitet. Hun er akkrediteret lærer i Nadine George Voicework og har i en årrække arbejdet med Tadashi Suzuki Actor´s Training samt Todo. Hun er Master practitioner i NLP, er uddannet Body-sds behandler og har således et dybdegående kendskab til kroppens og stemmens fysiologi.

Hun har undervist både nybegyndere og professionelle gennem en årrække, og af de kunstneriske skoler hun underviser på kan bl.a. nævnes: Det Norske Akademi for Scenekunst, Forsøgsstationen, Teaterbutikkens Voksenhold og Holbæk Drama College. Udover at undervise arbejder Anja professionelt som instruktør og skuespiller.

Andrea Vagn Jensen

Charlotte Munck

Sarah Kenter

Sarah Caroline Kenter har studeret teater, kreativitet og det energetiske scenerum hos Barbra Laurré. Hun er Cand. Teol. fra Københavns Universitet, er uddannet psykoterapeut og certificeret zoneterapeut med eksamen i anatomi og fysiologi.

Derfor er kroppen, sindet, åndedrættet, sproget, det emotionelle udtryk og spiritualitet tæt forbundet i den improvisationsmetode, hun har udviklet; Improvisation Field Technique. Sarah blev introduceret til improviseret Langform i 2004 af Karen Møller E. og har siden forfinet sin teknik til et navigationsapparat for skuespillere, der vil lære at skabe fuldt improviserede forestillinger i genren Drama.

I 2014 etablerede Sarah teaterensemblet FELT, der optræder både inden- og udenfor landets grænser.

www.fieldtechnique.dk