AMBASSADØRER2018-09-19T08:41:47+00:00

AMBASSADØRER

Morten Elbæk

Coach, projektleder og underviser.

Morten Elbæk coacher og underviser på Københavns film og teaterskole i personlig management, fundraising, kommunikation, præsentationsteknik, og karriereplanlægning.

Han er med sin lange coaching og undervisningserfaring garant for at kursisterne forlader skolen med et klart billede af det arbejdsmarked de skal ud på.

Elbæk har blandt andet været med til at opstart af artlab dansk musikerforbunds efteruddannelses afdeling, Entre scenen i Århus  og Design og Import firmaet Sinaiabee.dk

Han coacher løbende en række private og firmaer, desuden underviser han på flere af de kunstneriske skoler med fokus på hvordan man som nyuddannet kommer godt i gang efter endt uddannelse. Han sidder i bestyrelsen på DanceForce 40+ og Kassandra produktions og har i mange år været bestyrelses formand for danseteateret MuteComp.

Han har stor erfaring med at udvikle og afvikle kunstneriske produktioner alt fra små events til større koncerter og kultur begivenheder. Desuden har han i de sidste år hjulpet en række iværksættere med at blive skarpe på at formidle og drive deres virksomhed.

Anja Owe

Andrea Vagn Jensen

Charlotte Munck

Sarah Kenter